Speed ​​læsning

De fleste mennesker læser på 200 ord i minuttet. Imidlertid kan den menneskelige hjerne let tage flere oplysninger. Derfor læser 200 ord i minuttet, de fleste mennesker begynder at kede sig, kan ikke koncentrere sig om læsning, begynde at tænke på noget andet. I dag, i en tid med internettet og de oplysninger meget nyttige, er evnen til hastighed læsning. Hastighed læsning teknikker til at øge tempoet i læsning to eller endda et par gange. Speed ​​læsning kan bruges til at surfe på internettet, online artikler, og i den trykte presse, læse dokumentation, læsning, søg relevant information i teksten. Det er på dette punkt er imidlertid, at vi ikke skal skynde os, når man læser for fornøjelsens skyld, såsom litteratur eller romaner. Men hvis vi ønsker at indsamle så mange oplysninger så hurtigt som muligt vil jeg anbefale hastighed læsekursus.

Speed ​​læsning er at eliminere nogle dårlige vaner, mens du læser, og at styrke kapaciteten i en assimilering af information af den menneskelige hjerne.

Regression

eller regression i teksten. Ofte læseren, når man læser COFI et par ord tilbage at fange betydningen af ​​sætningen, den vane er meget langsommere tempo. Sitet indeholder et modul fasterreader Presenter tekst eliminere regression giver mulighed for hurtig læsning. Presenter tekst gør det muligt at indstille læsehastigheden konstant fra 100 til 2000 ord i minuttet således effektivt eliminere regression.


Vis

Synsfelt er meget vigtigt, når hastighed læsning. Baseret på det enkle princip - jo mere tekst, du kan se et overblik jo før vi læser. At forøge synsfeltet er ideelle Schultz tabeller generator til at klikke , Pyramide af ord. Også modulet Vis , , Som også giver dig mulighed for at øve afskaffelse af gentagelse af ord i mit sind


Vokalisering

vokalisering, - at gentage i mit sind læse ord. Eliminering vokalisering kan læse et par tusinde ord i minuttet. Nogle kilder dog, at du hurtigt kan læse den vane vokalisering op til tusind ord i minuttet. Denne vane er vanskelig at fjerne så hvis nogen læsehastigheden lige på grænsen af ​​op til 1000 ord i minuttet, bør du ikke bruge tid på afskaffelse af vokalisering.
For at afhjælpe den vokalisering, hanen mens du læser den rigtige rytme eller fløjte eller synge. Indledende forsøg på at gøre læseren enten kun fokusere på den hakke rytme eller mister rytmen i teksten, eller at ophøre med at fløjte. Med tiden imidlertid på én gang lettere for ham at kombinere de to aktiviteter. Sitet fasterreader at eliminere vokalisering modul kan bruges Vis . Det giver dig mulighed for at kontrollere bredden af ​​synsfeltet og har set, hvordan rigtigheden af ​​ordene (tegn) ved at klikke på matchning.


Læsning med indikator

Den enkleste teknik hastighed læsning er at læse indekset. Indikatoren vi kan bruge for eksempel en blyant, pen eller finger. Efter indeks mindre træthed i øjnene og i samme vane regression elimineres.


Sparer tid

Nedenstående tabeller viser, hvor meget tid du kan spare ved at øge din læsehastighed, henholdsvis: Den tid, du sparer, kan bruges på andre fornøjelser: hvile, gåture, svømning, videospil, løb, ridning en cykel eller læst en anden læsning

    Antallet af ord i minuttet
------------------------------
antal dage
200 300 400 500 600
1 dag -- 15min 30min 36min 40min
uge -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
måned --  7h30min  15h  18h  20h
år --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

Tabel 1 Tidsbesparende i forhold til læseren læser en time hver dag med en hastighed på 200 ord i minuttet.

    Antallet af ord i minuttet
------------------------------
antal dage
200 300 400 500 600
1 dag -- 30min 1h 1h12min 1h20min
uge -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
måned -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
år -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

Tabel 2 Tidsbesparende i forhold til læseren læsning efter 2 timer om dagen ved en hastighed på 200 ord i minuttet.


Speed ​​læsning kursusplan

Nedenfor er en foreslåede plan for at fremskynde læsekursus, er selvfølgelig kun en af ​​de mulige former for uddannelse. Alle kan tilpasse øvelser, der passer til dine behov og præferencer.
Varighed:

 • 8 uger efter 6 dage om ugen i mindst 35 minutter om dagen:

Vær sikker på at slutte sig til uddannelsen som rolig og fokuseret. Så effekten af ​​læring hastighed læsning vil være den bedste.
Før hver træningsuge, teste din læsehastighed og forståelse niveau at tjekke udviklingen af ​​videnskab og indstille basisrenten for ugen

Uge 1-8:

 • - udvide synsfeltet ved hjælp af en af ​​de følgende programmer:
 • Field of view - free online program Vis
  • Varighed: 10 min / dag
 • - fjernelse regression ved anvendelse:
  • Virkelig hurtig læsning :)
  • Læsehastigheden 4 gange større end hastigheden opnået ved begyndelsen af ​​ugen
   Køretid: 2 min / dag
  • Hastighed læses: 3 gange større end hastigheden opnået ved begyndelsen af ​​ugen
   Varighed: 3 min / dag
  • Læsehastigheden 2 gange større end hastigheden opnået ved begyndelsen af ​​ugen
   Varighed: 5 minutter / dag
  • Læsehastigheden 10% større end det, der opnås ved begyndelsen af ​​ugen
   Varighed: 15 min / dag
  Udøve de fleste af deres egne tekster, fx kopi af dine foretrukne hjemmesider og elektroniske bøger. Presenter tekst gør det muligt at indsætte tekst fra udklipsholderen.

 • Held og lykke :)