Ορίστε το ελάχιστο και το μέγιστο μήκος των λέξεων που εμφανίζονται. Κοιτάξτε στο κέντρο της πυραμίδας. Προσπαθήστε να διαβάσετε όλες τις λέξεις στη σειρά. Μην μετακινείτε τα μάτια σας. Πατήστε Random words button to random words in pyramid of words για να αλλάξετε τα λόγια στην πυραμίδα. .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για τη σωστή λειτουργία, online πρόγραμμα για την εγκατάσταση Java JRE6.0. Προβολή Πώς να χρησιμοποιήσετε site για να ταχύτητα ανάγνωσης.


Η πυραμίδα των λέξεων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα σε απευθείας σύνδεση με την πρακτική του οπτικού πεδίου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό όταν η ταχύτητα ανάγνωσης. Σας επιτρέπει να διευρύνουν το οπτικό πεδίο, και έτσι να αυξήσουν την ταχύτητα της ανάγνωσης. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε δυναμικά την πυραμίδα για να ταιριάζει με τις λέξεις και το ελάχιστο και το μέγιστο πλάτος των γραμμών σε μια πυραμίδα των πυραμίδων słów.Generator σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό πυραμίδες των λέξεων που είναι πολύ βολικό στην καθημερινή ανάγνωση ταχύτητας πρακτική.