Ταχύτητα ανάγνωσης

Οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν σε 200 λέξεις ανά λεπτό. Ωστόσο, ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί εύκολα να λάβει περισσότερες πληροφορίες. Ως εκ τούτου, η ανάγνωση 200 λέξεις ανά λεπτό, οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να βαριούνται, δεν μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάγνωση, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Σήμερα, στην εποχή του Διαδικτύου και των πληροφοριών είναι πολύ χρήσιμη είναι η δυνατότητα της ανάγνωσης ταχύτητας. Ταχύτητα ανάγνωσης τεχνικές για να ενισχύσει το ρυθμό της ανάγνωσης δύο ή ακόμα μερικές φορές. Ταχύτητα ανάγνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, σε απευθείας σύνδεση άρθρα, και στο γραπτό Τύπο, διαβάζοντας τα έγγραφα, ανάγνωση, αναζήτηση σχετικών πληροφοριών στο κείμενο. Είναι σε αυτό το σημείο, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να βιαστούμε, όταν διαβάζει κανείς για την ευχαρίστηση, όπως η λογοτεχνία ή μυθιστορήματα. Αλλά αν θέλουμε να συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν, τότε θα ήθελα να συστήσω την ταχύτητα ανάγνωσης φυσικά.

Ταχύτητα ανάγνωσης είναι να εξαλειφθούν κάποιες κακές συνήθειες, ενώ την ανάγνωση και την ενίσχυση των δυνατοτήτων της αφομοίωσης πληροφοριών από τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Οπισθοδρόμηση

ή υποχώρηση στο κείμενο. Συχνά ο αναγνώστης κατά την ανάγνωση COFI λίγα λόγια πίσω για να συλλάβει το νόημα της φράσης, η συνήθεια είναι πολύ επιβραδύνει το ρυθμό. Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει μια ενότητα fasterreader Παρουσιαστής κείμενο εξάλειψη παλινδρόμηση επιτρέπει τη γρήγορη ανάγνωση. Παρουσιαστής κείμενο επιτρέπει να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανάγνωσης σταθερά 100 έως 2000 λέξεις ανά λεπτό, εξαλείφοντας έτσι αποτελεσματικά παλινδρόμησης.


Άποψη

Το οπτικό πεδίο είναι πολύ σημαντικό όταν η ταχύτητα ανάγνωσης. Με βάση την απλή αρχή - το περισσότερο κείμενο μπορείτε να δείτε με μια ματιά τόσο πιο γρήγορα διαβάζουμε. Για να αυξηθεί το οπτικό πεδίο είναι ιδανικά Schultz γεννήτρια πίνακες για να κάνετε κλικ , Πυραμίδα των λέξεων. Επίσης, η μονάδα Άποψη , , Η οποία σας επιτρέπει επίσης να ασκήσετε την εξάλειψη της επανάληψης των λέξεων στο μυαλό μου


Εκφώνηση

φώνηση, - επανάληψη στο μυαλό μου διαβάσει τις λέξεις. Εξάλειψη φώνηση μπορεί να διαβάσει μερικές χιλιάδες λέξεις το λεπτό. Ορισμένες πηγές, ωστόσο, ότι μπορείτε να διαβάσετε γρήγορα τη συνήθεια της φώνησης μέχρι χίλιες λέξεις το λεπτό. Αυτή η συνήθεια είναι δύσκολο να εξαλειφθούν, ώστε αν κάποιος ταχύτητα ανάγνωσης ακριβώς στο όριο του μέχρι 1000 λέξεις ανά λεπτό, δεν θα πρέπει να περνούν το χρόνο τους για την εξάλειψη της φώνησης.
Για να εξαλειφθεί η προφορά, η βρύση ενώ διαβάζετε το σωστό ρυθμό, ή σφύριγμα ή τραγουδούν. Οι αρχικές προσπάθειες για να καταστήσει τον αναγνώστη, είτε επικεντρώνονται μόνο στην ιεραρχία ρυθμό ή να χάσει το ρυθμό του κειμένου, ή παύουν να σφυρίζουν. Με τον καιρό, όμως, ταυτόχρονα ευκολότερο για αυτόν να συνδυάσει τις δύο δραστηριότητες. Η fasterreader ιστοσελίδα για την εξάλειψη ενότητα φώνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί Άποψη . Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε το πλάτος του οπτικού πεδίου και παρατήρησαν τον τρόπο την ορθότητα των λέξεων (χαρακτήρες), κάνοντας κλικ στην αντιστοίχιση.


Διαβάζοντας με δείκτη

Η απλούστερη τεχνική της ανάγνωσης ταχύτητας είναι να διαβάσετε το δείκτη. Ο δείκτης που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα, ένα μολύβι, στυλό ή το δάχτυλό. Μετά την ευρετήριο λιγότερη κούραση των ματιών και στο ίδιο παλινδρόμησης συνήθεια αποβάλλεται.


Εξοικονόμηση χρόνου

Οι πίνακες που ακολουθούν δείχνουν πόσο χρόνο μπορείτε να αποθηκεύσετε με αυξανόμενη ταχύτητα ανάγνωσης σας, αντίστοιχα: Ο χρόνος που μπορείτε να αποθηκεύσετε μπορούν να δαπανηθούν για άλλες απολαύσεις: ανάπαυση, το περπάτημα, το κολύμπι, παιχνίδια, βίντεο, τρέξιμο, ποδήλατο ή διαβάζοντας μια άλλη ανάγνωση

    αριθμός των λέξεων ανά λεπτό
------------------------------
αριθμός των ημερών
200 300 400 500 600
1 ημέρα -- 15min 30min 36min 40min
εβδομάδα -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
μήνας --  7h30min  15h  18h  20h
έτος --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

Πίνακας 1 Εξοικονόμηση χρόνου σε σύγκριση με την αναγνώστη διαβάζοντας μία ώρα την ημέρα σε μία ταχύτητα των 200 λέξεων ανά λεπτό.

    αριθμός των λέξεων ανά λεπτό
------------------------------
αριθμός των ημερών
200 300 400 500 600
1 ημέρα -- 30min 1h 1h12min 1h20min
εβδομάδα -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
μήνας -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
έτος -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

Πίνακας 2 Εξοικονόμηση χρόνου σε σύγκριση με την αναγνώστη ανάγνωση μετά από 2 ώρες ανά ημέρα σε μία ταχύτητα των 200 λέξεων ανά λεπτό.


Ταχύτητα ανάγνωσης σχέδιο μαθήματος

Παρακάτω είναι ένα προτεινόμενο σχέδιο για την επιτάχυνση φυσικά ανάγνωση, είναι, φυσικά, μόνο μία από τις πιθανές μορφές της εκπαίδευσης. Ο καθένας μπορεί να προσαρμόσετε τις ασκήσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.
Διάρκεια:

 • 8 εβδομάδες μετά από 6 ημέρες την εβδομάδα για τουλάχιστον 35 λεπτά την ημέρα:

Να είστε βέβαιος να ενταχθούν στην εκπαίδευση ως ήρεμη και εστιασμένη. Τότε οι επιδράσεις της μάθησης ανάγνωσης ταχύτητας θα είναι η καλύτερη.
Πριν από κάθε εβδομάδα εκπαίδευση, τη δοκιμή ταχύτητα ανάγνωσης και κατανόησης σας επίπεδο για να ελέγξετε την πρόοδο της επιστήμης και να ρυθμίσετε το βασικό επιτόκιο για την εβδομάδα

Εβδομάδα 1-8:

 • - επεκτείνει το πεδίο άποψη χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα προγράμματα:
  • Διάρκεια: 10 λεπτά / ημέρα
 • - παλινδρόμησης εξάλειψη χρησιμοποιώντας:
  • Πραγματικά γρήγορη ανάγνωση :)
  • Ταχύτητα ανάγνωσης 4 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα που λαμβάνεται κατά την έναρξη της εβδομάδας
   Διάρκεια: 2 λεπτά / ημέρα
  • Ταχεία ανάγνωση: 3 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα που επιτυγχάνεται κατά την έναρξη της εβδομάδας
   Διάρκεια: 3 λεπτά / ημέρα
  • Ταχύτητα ανάγνωσης 2 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα που λαμβάνεται κατά την έναρξη της εβδομάδας
   Διάρκεια: 5 λεπτά / ημέρα
  • Ταχύτητα ανάγνωσης 10% μεγαλύτερο από εκείνο που λαμβάνεται κατά την έναρξη της εβδομάδας
   Διάρκεια: 15 λεπτά / ημέρα
  Άσκηση περισσότερα από δικά τους κείμενα, π.χ. αντίγραφο από τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά βιβλία. Παρουσιαστής κείμενο καθιστά δυνατή την επικόλληση κειμένου από το πρόχειρο.

 • Καλή τύχη :)