Ρυθμίστε το ρυθμό της ανάγνωσης με την ανάγνωση το ρυθμιστικό ταχύτητα και να ρυθμίσετε το οπτικό πεδίο, μετακινώντας το ρυθμιστικό πλάτος της στήλης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Play.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη σωστή λειτουργία, σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα απαιτεί Java εγκατεστημένο JRE6.0. θέα Πώς να χρησιμοποιήσετε ιστοσελίδα για γρήγορη ανάγνωση.


Παρουσιαστής κείμενο είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει σε απευθείας σύνδεση κείμενα κατάρτισης ταχύτητα ανάγνωσης. Μέσα από συστηματική εκπαίδευση βελτιώνει την ταχύτητα της ανάγνωσης ταχύτητας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το πλάτος μιας στήλης κειμένου στο οπτικό πεδίο του χρήστη, για να καθοριστεί το ποσοστό της ανάγνωσης ταχύτητας προσαρμοσμένες στην ταχύτητα ανάγνωσης του χρήστη. Με τη λειτουργία αυτή, το πρόγραμμα είναι ιδανικό για την εξάλειψη της παλινδρόμησης, η κατάργηση των επιστροφών για να έχουν διαβάσει το κείμενο. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης τη δυνατότητα να διαιρέσει το κείμενο σε πολλαπλές στήλες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του αριθμού της όρασης λυκίσκου (η λεγόμενη στερέωση) σε 2 ή 3 σε μια γραμμή η οποία επιταχύνει σημαντικά την ταχύτητα της ανάγνωσης.