Speed ??reading

De meeste mensen lezen op 200 woorden per minuut. Echter, de hersenen snel meer informatie. Vandaar dat het lezen van 200 woorden per minuut, de meeste mensen beginnen te vervelen, niet kunnen concentreren op het lezen, na te denken over iets anders. Tegenwoordig, in het tijdperk van het internet en de informatie zeer nuttig is de mogelijkheid van de snelheid lezen. Speed ??Reading technieken om het tempo van het lezen van twee of zelfs een paar keer te verhogen. Speed ??reading kan worden gebruikt om het internet te surfen, online artikelen, en in de gedrukte pers, het lezen van documentatie, lezen, zoeken relevante informatie in de tekst. Het is op dit punt echter, dat we niet moeten haasten wanneer men leest voor het plezier, zoals literatuur of romans. Maar als we willen zo veel mogelijk informatie zo snel mogelijk te verzamelen dan zou ik adviseren snellezen cursus.

Speed ??reading is om een ??aantal slechte gewoonten te elimineren terwijl het lezen en om de capaciteit van de assimilatie van informatie te versterken door het menselijk brein.

Regressie

of regressie in de tekst. Vaak is de lezer bij het lezen terug COFI een paar woorden om de betekenis van de zin te vangen, de gewoonte is zeer vertraagt ??het tempo. De site bevat een module fasterreader Presenter tekst elimineren regressie zorgt voor een snelle lezen. Presenter tekst maakt het mogelijk om de leessnelheid constant 100 tot 2000 woorden per minuut dus effectief elimineren regressie.


Zien

Gezichtsveld is erg belangrijk bij het snellezen. Op basis van het simpele principe - hoe meer tekst die u kunt in een oogopslag zien hoe eerder we lezen. Het gezichtsveld verhogen zijn ideaal Schultz tabellen generator te klikken , Piramide van woorden. Ook de module Zien , , Die kunt u ook de eliminatie van herhaling van woorden te oefenen in mijn hoofd


Vocalisatie

vocalisatie, - te herhalen in mijn gedachten te lezen woorden. Het wegwerken van vocalisatie kan lezen een paar duizend woorden per minuut. Sommige bronnen echter dat u snel kunt lezen de gewoonte van vocalisatie tot duizend woorden per minuut. Deze gewoonte is moeilijk om dat te voorkomen als iemand leessnelheid net op de grens van maximaal 1000 woorden per minuut, moet je geen tijd op de eliminatie van vocalisatie.
Om de vocalisatie, de kraan te elimineren terwijl je leest het juiste ritme, of fluiten of zingen. De eerste pogingen om de lezer te maken, hetzij alleen richten op de pikken ritme of verliezen het ritme van de tekst, of ophouden te fluiten. Mettertijd echter tegelijkertijd gemakkelijker voor hem om de twee te combineren. De site fasterreader om vocalisatie deze onschadelijk kan worden gebruikt Zien . Hiermee kunt u de breedte van het gezichtsveld te controleren en observeerde de manier waarop de juistheid van de woorden (tekens) door te klikken op matching.


Lezen met indicator

De eenvoudigste techniek van snellezen is te lezen van de index. De indicator die we kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een potlood, pen of vinger. Na de index minder vermoeidheid en tegelijkertijd gewoonte regressie wordt ge�limineerd.


Tijdsbesparing

De volgende tabellen laten zien hoeveel tijd u kunt besparen door het verhogen van uw leessnelheid respectievelijk: De tijd die je bespaart kan worden besteed aan andere genoegens: rust, wandelen, zwemmen, video games, hardlopen, fietsen of het lezen van een andere lezing

    aantal woorden per minuut
------------------------------
aantal dagen
200 300 400 500 600
1 dag -- 15min 30min 36min 40min
week -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
maand --  7h30min  15h  18h  20h
jaar --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

Tabel 1 Tijdsbesparing ten opzichte van de lezer lezen een uur per dag met een snelheid van 200 woorden per minuut.

    aantal woorden per minuut
------------------------------
aantal dagen
200 300 400 500 600
1 dag -- 30min 1h 1h12min 1h20min
week -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
maand -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
jaar -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

Tabel 2 Tijdsbesparing ten opzichte van de lezer gelezen na 2 uur per dag met een snelheid van 200 woorden per minuut.


Speed ??reading parcourstekening

Hieronder is een voorgestelde plan om het lezen te natuurlijk versnellen, is natuurlijk slechts een van de mogelijke vormen van training. Iedereen kan aanpassen oefeningen om uw wensen en voorkeuren.
Duur:

 • 8 weken na 6 dagen per week voor ten minste 35 minuten per dag:

Zorg ervoor dat u de opleiding te sluiten als rustig en gefocust. Dan is de effecten van leren snellezen zal de beste.
Voor elke trainingsweek, test uw leessnelheid en het begrip niveau aan de vooruitgang van de wetenschap te controleren en om de basisrente voor de week

Week 1-8:

 • - uitbreiding van het gezichtsveld via een van de volgende programma's:
  • Duur: 10 min / dag
 • - eliminatie regressie met behulp van:
  • Echt snel lezen :)
  • Leessnelheid 4 maal groter dan de snelheid bij de aanvang van de week
   Speelduur: 2 min / dag
  • : Read: 3 maal groter dan de snelheid bereikt bij het begin van de week
   Duur: 3 min / dag
  • Leessnelheid 2 maal groter dan de snelheid bij de aanvang van de week
   Duur: 5 minuten / dag
  • Leessnelheid 10% groter dan die verkregen bij het begin van de week
   Duur: 15 min / dag
  Oefenen de meeste van hun eigen teksten, bijvoorbeeld kopie van uw favoriete websites en elektronische boeken. Presenter tekst maakt het mogelijk om tekst te plakken vanaf het klembord.

 • Good luck :)