Stel het ritme van het lezen door het lezen van de snelheid slider en stel het gezichtsveld door de schuifbalk breedte van de kolom, en klik vervolgens op Play.
NB: Voor een goede werking, online programma vereist Java geinstalleerd JRE6.0. zien hoe te gebruiken site voor snelle lezing.


Presentator tekst is een programma dat online leessnelheid training teksten mogelijk maakt. Door middel van systematische training verbetert de snelheid van de leessnelheid. Het programma kunt u de breedte van een kolom van de tekst aan te passen aan het gezichtsveld van de gebruiker, om de snelheid van de leessnelheid op maat van leessnelheid van de gebruiker in te stellen. Met deze functionaliteit van het programma is bij uitstek geschikt om de eliminatie van regressie, de afschaffing van terug naar de tekst hebben gelezen. Het programma biedt ook de mogelijkheid om de tekst te verdelen in meerdere kolommen die kunnen worden gebruikt om de daling van het aantal hops oog (de zogenaamde bevestiging) aan 2 of 3 op een lijn die zorgt voor snellere meetsnelheid.