Viteza de citire

Cei mai mulți oameni citesc la 200 de cuvinte pe minut. Cu toate acestea, creierul uman poate lua cu ușurință mai multe informații. Prin urmare, citind 200 de cuvinte pe minut, cei mai mulți oameni încep să se plictisesc, nu se pot concentra la lectura, începi să te gândești la altceva. În prezent, în epoca internetului și informații foarte utile este capacitatea de a citi viteza. Speed ​​tehnici de citire pentru a stimula ritmul de citire două sau chiar de câteva ori. Viteza de citire poate fi folosit pentru a naviga pe internet, articole on-line, precum și în presa scrisă, a citi documentația, lectură, informațiile relevante de căutare în text. Acesta este în acest moment, însă, că nu ar trebui să se grăbească atunci când cineva citește de plăcere, cum ar fi literatura de specialitate sau romane. Dar dacă vrem să adune cât mai multe informații cât mai repede posibil, atunci aș recomanda citirea curs de viteză.

Viteza de citire este de a elimina unele obiceiuri proaste în timp ce citesc și de a consolida capacitățile de asimilare de informații de către creierul uman.

Regres

sau regresie în text. Adesea cititorul atunci când citesc COFI câteva cuvinte înapoi pentru a surprinde sensul teză, obiceiul este foarte mult încetinește ritmul. Site-ul include un modul de fasterreader Prezentator de text elimina regresie permite citirea rapida. Textul prezentator permite să setați viteza de citire constantă 100 la 2000 de cuvinte pe minut, astfel, eliminand efectiv de regresie.


Vedere

Câmp de vedere este foarte important atunci când viteza de citire. Bazat pe principiul simplu - mai mult text, puteți vedea dintr-o privire mai devreme am citit. Pentru a mări domeniul de vedere sunt ideale Schultz generator de tabele pentru a faceți clic pe , Piramida de cuvinte. De asemenea, modulul Vedere , , Care, de asemenea vă permite de a practica eliminarea repetarea de cuvinte în mintea mea


Vocalizare

vocalizare, - repetând în mintea mea a citit cuvintele. Eliminarea vocalizare poate citi câteva mii de cuvinte pe minut. Unele surse, cu toate acestea, pe care le puteți citi rapid obiceiul de a vocalizare până la o mie de cuvinte pe minut. Acest obicei este dificil de a elimina, astfel, dacă cineva viteza de citire doar la limita de până la 1000 de cuvinte pe minut, tu nu ar trebui să petreacă timp pe eliminarea vocalizare.
Pentru a elimina vocalizare, robinetul în timp ce se citesc ritmul dreapta, sau de fluier sau să cânte. Încercările inițiale de a face cititorul, fie să se concentreze numai asupra ritmului de ciugulit sau pierde ritmul textului, sau încetarea sa fluier. Cu timpul, însă, la o dată mai ușor pentru el să combine cele două activități. Fasterreader site-ul pentru a elimina modul vocalizare poate fi utilizat Vedere . Acesta vă permite să verificați lățimea câmpului de vizibilitate și a observat modul corectitudinea cuvintelor (caractere), făcând clic pe de potrivire.


Citirea cu indicator

Mai simplă tehnică de citire de viteză este de a citi indexul. Indicatorul putem folosi, de exemplu, un creion, stilou sau deget. În urma oboseala ochilor indicele mai puțin și de la aceeași regresie obiceiul este eliminat.


Economie de timp

Următoarele tabele arată cât de mult puteți economisi timp prin creșterea vitezei de citire, respectiv: Dată când salvați pot fi cheltuite pe alte placeri: odihnă, mersul pe jos, înot, jocuri video, care rulează, mersul pe bicicleta sau citind o altă lectură

    numărul de cuvinte pe minut
------------------------------
numărul de zile
200 300 400 500 600
1 zile -- 15min 30min 36min 40min
săptămână -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
lună --  7h30min  15h  18h  20h
an --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

Tabelul 1 Economie de timp, în comparație cu cititorul citind o oră pe zi, la o viteză de 200 de cuvinte pe minut.

    numărul de cuvinte pe minut
------------------------------
numărul de zile
200 300 400 500 600
1 zile -- 30min 1h 1h12min 1h20min
săptămână -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
lună -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
an -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

Tabelul 2 Economie de timp, în comparație cu cititorul lectura după 2 ore pe zi, la o viteză de 200 de cuvinte pe minut.


Viteza de citire curs de plan de

Mai jos este un plan propus pentru a accelera cursul lectură, este, desigur, doar unul dintre posibilele tipuri de formare. Oricine poate personaliza pentru a se potrivi nevoilor exerciții și preferințelor dumneavoastră.
Durată:

 • 8 săptămâni după 6 zile pe săptămână timp de cel puțin 35 de minute pe zi:

Asigurați-vă că să se alăture formării ca calmă și concentrată. Apoi, efectele de viteza de citire de învățare va fi cel mai bun.
Înainte de fiecare saptamana de antrenament, testa viteza de citire și de înțelegere la nivel pentru a verifica progresul științei și pentru a stabili rata de bază pentru săptămâna

Săptămâna 1-8:

 • - extinde domeniul de vedere utilizând unul dintre următoarele programe:
  • Durata: 10 min / zi
 • - regresie eliminare utilizând:
  • Foarte repede citit :)
  • Viteza de citire de 4 ori mai mare decât viteza obținută la începutul săptămânii
   Durata: 2 min / zi
  • Viteză de citire: 3 ori mai mare decât viteza realizate la inceputul saptamanii
   Durata: 3 min / zi
  • Viteza de citire de 2 ori mai mare decât viteza obținută la începutul săptămânii
   Durata: 5 minute / zi
  • Viteza de citire 10% mai mare decât cea obținută la începutul săptămânii
   Durata: 15 min / zi
  Exercitarea de cele mai multe propria lor texte, de exemplu, copie de site-urile dvs. preferate și cărți electronice. Prezentator de text face posibilă pentru a lipi textul din clipboard.

 • Noroc :)