Stabilit ritmul de citire prin citirea cursorul vitezei și a stabilit domeniul de vedere, prin mutarea cursorului lățimea de coloană, și apoi faceți clic pe Redare.
NOTĂ: Pentru buna funcționare, programul on-line necesită Java instalat JRE6.0. vedere Cum să utilizați Site-ul de lectură rapidă.


Textul Presenter este un program care permite citirea textelor on-line de formare de viteză. Prin formarea sistematică îmbunătățește viteza de viteza de citire. Programul vă permite să reglați lățimea de o coloană de text a câmpului de vedere al utilizatorului, pentru a stabili rata de viteza de citire adaptate la viteza de citire a utilizatorului. Cu această funcționalitate program este ideal pentru eliminarea de regresie, eliminarea revine pentru a avea textul citit.Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a împărți textul în mai multe coloane, care pot fi utilizate pentru scăderea numărului de vedere hamei (așa-numitul fixare) în 2 sau 3 pe o linie care accelerează foarte mult viteza de citire.