Hastighet läsning

De flesta människor läser på 200 ord per minut. Emellertid kan den mänskliga hjärnan tar lätt mer information. Därför läser 200 ord per minut, de flesta människor börjar bli uttråkad, kan inte koncentrera sig på läsning, börja tänka på något annat. Numera i en tid präglad av Internet och den information mycket användbar är möjligheten av hastighet läsning. Speed ​​Reading tekniker för att öka takten i att läsa två eller till och med några gånger. Snabbläsning kan användas för att surfa på Internet, online artiklar och i den tryckta pressen, läsa dokumentation, läsning, sök relevant information i texten. Det är på denna punkt, men att vi inte bör skynda när man läser för nöjes skull som litteratur eller romaner. Men om vi vill samla så mycket information så snabbt som möjligt skulle jag rekommendera kursen hastighet läsning.

Snabbläsning är att eliminera några dåliga vanor vid läsning och att stärka kapaciteten hos assimilering av information den mänskliga hjärnan.

Regression

eller regression i texten. Ofta läsaren när man läser COFI några ord till fånga innebörden av meningen är vana mycket långsammare takten. På webbplatsen finns en modul fasterreader Presentatör text eliminera regression möjliggör snabb läsning. Presentatör text gör det möjligt att ställa in läshastigheten konstant från 100 till 2000 ord per minut vilket effektivt eliminerar regression.


Visa

Synfält är mycket viktigt när hastigheten läsning. Baserat på den enkla principen - ju mer text du se en översikt ju förr vi läser. För att öka synfältet är idealiska Schultz bord generator för att klicka , Pyramid av ord. Dessutom, modulen Visa , , Som ger dig också öva eliminering av upprepning av ord i mitt sinne


Vocalization

vocalization - upprepa i mitt sinne läsa ord. Eliminera vocalization kan läsa ett par tusen ord per minut. Vissa källor, men att du snabbt kan läsa vana vokalisering upp till tusen ord per minut. Denna vana är svår att eliminera så om någon läshastighet precis vid gränsen för upp till 1000 ord per minut, ska du inte spendera tid på att avskaffa läte.
För att eliminera läte, kranen medan du läser rätt rytm, eller vissla eller sjunga. Initiala försök att göra läsaren antingen fokusera endast på picka rytm eller förlora rytmen i texten, eller upphör att vissla. Med tiden dock genast lättare för honom att kombinera de två verksamheterna. Webbplatsen fasterreader att eliminera vocalization modul kan användas Visa . Det kan du kontrollera bredden på synfältet och observerade hur korrekta ord (tecken) genom att klicka på matchning.


Läsa med indikator

Den enklaste tekniken hastighet läsning är att läsa indexet. Indikatorn vi kan använda till exempel en penna, penna eller finger. Efter indexet mindre ögontrötthet och på samma vana regressionen elimineras.


Spara tid

Följande tabeller visar hur mycket tid du kan spara genom att öka din läshastighet respektive: Den tid du sparar kan läggas på andra nöjen: vila, promenader, simning, videospel, löpning, cykling eller läser en annan läsning

    antalet ord per minut
------------------------------
antal dagar
200 300 400 500 600
1 dygn -- 15min 30min 36min 40min
vecka -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
månad --  7h30min  15h  18h  20h
år --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

Tabell 1 Tidsbesparande i jämförelse till läsaren läser en timme en dag vid en hastighet av 200 ord per minut.

    antalet ord per minut
------------------------------
antal dagar
200 300 400 500 600
1 dygn -- 30min 1h 1h12min 1h20min
vecka -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
månad -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
år -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

Tabell 2 Tidsbesparande jämfört med läsaren läser efter 2 timmar per dag med en hastighet av 200 ord per minut.


Hastighet behandlingen kursplan

Nedan följer ett förslag till plan för att påskynda läskurs, är naturligtvis bara en av de möjliga typer av utbildning. Vem som helst kan anpassa övningar för att passa dina behov och önskemål.
Varaktighet:

 • 8 veckor efter 6 dagar i veckan i minst 35 minuter om dagen:

Var noga med att ansluta sig till utbildning som lugn och fokuserad. Då effekterna av lärande hastighet läsning är det bästa.
Före varje träningsvecka, testa din läshastighet och förståelse nivå att kontrollera utvecklingen av vetenskap och att fastställt grundräntan för veckan

Vecka 1-8:

 • - utvidga synfältet med hjälp av någon av följande program:
  • Varaktighet: 10 min / dag
 • - eliminering regression med användning:
  • Riktigt snabbt läsa :)
  • Läshastighet 4 gånger högre än den hastighet som erhålls i början av veckan
   Längd: 2 min / dag
  • Hastighet läs: 3 gånger större än den hastighet uppnås i början av veckan
   Längd: 3 min / dag
  • Läshastighet 2 gånger större än det varvtal som erhålls i början av veckan
   Varaktighet: 5 minuter / dag
  • Läshastighet 10% större än den som erhålls i början av veckan
   Varaktighet: 15 min / dag
  Motion mesta av sin egen text, t.ex. kopia av dina favorit webbplatser och elektroniska böcker. Presentatör text gör det möjligt att klistra in text från Urklipp.

 • Lycka till :)