Speed ​​olvasat

A legtöbb ember olvas 200 szó percenként. Azonban az emberi agy könnyen előírtnál több információt. Ezért, olvasás 200 szó percenként, a legtöbb ember elkezd unatkozni, nem tud koncentrálni az olvasásra, kezdeni gondolkodni valami mást. Napjainkban, a korszak az internet és az információ nagyon hasznos az a képesség, a sebesség olvasás. Gyorsolvasás technikák, hogy növeljék az üteme az olvasás két vagy akár egy párszor. Speed ​​olvasat lehet böngészni az interneten, online cikkek, valamint a nyomtatott sajtó, olvasás dokumentációt, olvasás, keresés vonatkozó információt a szövegben. Ez az a szempont azonban az, hogy nem kell sietni, amikor az egyik olvas az öröm, mint például irodalom vagy regényeket. De ha azt akarjuk, hogy a lehető legtöbb információt összegyűjteni a lehető leggyorsabban, akkor azt javaslom, gyorsolvasás tanfolyamot.

Speed ​​olvasat, hogy megszüntesse a néhány rossz szokások olvasás közben, és erősítse a kapacitásait az asszimiláció az információk az emberi agyban.

Regresszió

vagy regresszió a szövegben. Gyakran az olvasó olvasásakor COFI néhány szót vissza, hogy elfog a jelentését a mondat, a szokás nagyon lelassítja a tempót. A weboldal tartalmaz egy modult fasterreader Presenter szöveg megszüntetése regresszió lehetővé teszi a gyors olvasás. Műsorvezető szöveg lehet beállítani a leolvasási sebességet állandó 100-2000 szavak percenként így hatékony eliminációja regresszió.


Kilátás

Látómező nagyon fontos, ha a sebesség olvasat. Alapján az egyszerű elv - a több szöveg látható egy pillanat alatt az előbb olvasunk. Ha növelni szeretné a látómező ideális Schultz táblázatok generátor kattintva , Pyramid szavak. Továbbá, a modul Kilátás , , Mely lehetővé teszi, hogy a gyakorlatban a megszüntetése ismétlődő szavak a fejemben


Kiejtés

hangadás, - ismétli a fejemben olvasott szavakat. Felszámolása vokalizációja tud olvasni néhány ezer szót egy percet. Egyes források azonban, hogy gyorsan olvasni a szokást hangadás akár ezer szónál egy percet. Ez a szokás nehezen távolítható el, így ha valaki olvasási sebesség éppen a határérték legfeljebb 1000 szó percenként, nem kell időt megszüntetéséről szóló kiejtés.
Hogy megszüntesse a hangadás, a csapot, miközben olvasod a megfelelő ritmust, vagy fütyülni, vagy énekelni. A kezdeti kísérletek, hogy az olvasó vagy összpontosítani a hierarchia ritmus, vagy elveszíti a ritmust a szöveget, vagy megszűnik fütyülni. Idővel azonban, rögtön könnyebb neki, hogy összekapcsolják a két tevékenység. A webhely fasterreader megszüntetése hangadás modult lehet használni Kilátás . Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a szélessége a látóterét és figyelték, ahogy a helyességét szavak (karakter) kattintva a megfelelő.


Olvasás a mutató

A legegyszerűbb módszer a gyorsolvasás, hogy olvassa el az index. Az indikátor tudjuk használni például egy ceruza, toll vagy ujjal. Követően index kisebb szem fáradtság és az azonos szokás regresszió eliminálódik.


Időt takarít meg

Az alábbi táblázat mutatja, hogy mennyi időt tud menteni növelésével az olvasás sebességét, illetve: Az idő mentésekor lehet fordítani más örömök: pihenés, séta, úszás, videó játékok, futás, biciklizés vagy olvasási másik olvasatban

    szavak száma percenként
------------------------------
napok száma
200 300 400 500 600
1 nap -- 15min 30min 36min 40min
hét -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
hónap --  7h30min  15h  18h  20h
év --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

1. táblázat Időtakarékos képest az olvasó olvasási napi egy órában sebességgel 200 szó percenként.

    szavak száma percenként
------------------------------
napok száma
200 300 400 500 600
1 nap -- 30min 1h 1h12min 1h20min
hét -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
hónap -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
év -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

2. táblázat Időtakarékos képest az olvasó olvasás után napi 2 óra sebességgel 200 szó percenként.


Speed ​​olvasat során terv

Az alábbiakban javasolt tervet, hogy gyorsítsák olvasat során, természetesen csak az egyik lehetséges típusú képzés. Bárki testre gyakorlatokat, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és elvárásainak.
Időtartam:

 • 8 hét elteltével a hét 6 napján legalább 35 perc egy nap:

Ügyeljen arra, hogy csatlakozzon a képzés nyugodt és koncentrált. Akkor a hatásait a tanulás gyorsolvasás lesz a legjobb.
Mielőtt minden képzési héten próbára olvasási sebesség és a megértés szintje hogy ellenőrizze a haladást a tudomány és állítsa be az alapkamatot a héten

Week 1-8:

 • - bontsa ki a látómező egyikének használatával az alábbi programok:
  • Időtartam: 10 perc / nap
 • - eliminációs regresszió segítségével:
  • Igazán gyors olvasás :)
  • Olvasási sebesség 4-szer nagyobb, mint a sebesség kapott elején a hét
   Menetidő: 2 perc / nap
  • Sebesség helyesen: 3-szor nagyobb, mint az elért sebességet elején a hét
   Időtartam: 3 perc / nap
  • Olvasási sebesség 2-szer nagyobb, mint az a sebesség kapott elején a hét
   Időtartam: 5 perc / nap
  • Olvasási sebesség 10%-kal nagyobb, mint amelyet az a hét elején
   Időtartam: 15 perc / nap
  Gyakorlása a legtöbb saját szövegek, mint például a másolás a kedvenc weboldalak és az elektronikus könyvek. Presenter szöveg lehetővé teszi, hogy illessze be a szöveget a vágólapról.

 • Sok szerencsét :)