Nopeus käsittelyssä

Useimmat ihmiset lukea 200 sanaa minuutissa. Kuitenkin ihmisen aivot voi helposti ottaa enemmän tietoa. Siksi lukeminen 200 sanaa minuutissa, useimmat ihmiset alkavat kyllästyä, ei voi keskittyä käsittelyssä, alkaa miettiä jotain muuta. Nykyään aikakaudella Internet ja tieto erittäin hyödyllinen on kyky nopeus käsittelyssä. Nopeus käsittelyssä tekniikoita lisätä vauhtia lukemisen kahden tai jopa muutaman kerran. Nopeus lukeminen voidaan selata Internetiä, online-artikkeleita, ja lehdistön, lukeminen asiakirjat, lukeminen, etsi merkitykselliset tiedot tekstissä. Se on tässä vaiheessa kuitenkin, että meidän ei pitäisi kiirehtiä kun lukee huvin kuten kirjallisuuden tai romaaneja. Mutta jos haluamme kerätä mahdollisimman paljon tietoa mahdollisimman nopeasti sitten haluan suositella nopeus käsittelyssä tietenkin.

Nopeus lukeminen on poistaa joitakin huonoja tapoja lukiessasi ja vahvistaa valmiuksia omaksumisen tietoja ihmisen aivot.

Regressio

tai taantumista tekstissä. Usein lukija lukiessasi COFI muutaman sanan takaisin kaapata lauseen merkitys, tottumus on hyvin hidastaa vauhtia. Sivusto sisältää moduulin fasterreader Presenter teksti poistaa regressio mahdollistaa nopean käsittelyn. Juontaja teksti sallii asettaa lukunopeuden vakiona 100-2000 sanaa minuutissa näin poistaa tehokkaasti regressio.


Katsella

Näkökenttä on erittäin tärkeää, kun nopeus käsittelyssä. Perustuu yksinkertaiseen ideaan - enemmän tekstiä näet yhdellä silmäyksellä nopeammin luemme. Voit lisätä näkökentän ovat ihanteellisia Schultz taulukot generaattori napsauttamalla , Pyramidi sanoja. Myös, että moduulin Katsella , , Joka mahdollistaa myös voit harjoitella poistamista toistoa sanojen mielessäni


Ääntely

ääntely, - toistaa mielessäni lukea sanoja. Poistaminen ääntely voi lukea muutaman tuhat sanaa minuutissa. Jotkut lähteet kuitenkin, että voit nopeasti lukea tapana ääntely jopa tuhat sanaa minuutissa. Tämä tapa on vaikea poistaa, joten jos joku lukunopeuden juuri rajan jopa 1000 sanaa minuutissa, sinun ei pitäisi viettää aikaa poistamisesta ääntely.
Voit poistaa ääntely, kosketa lukiessasi oikea rytmi tai pilli tai laulaa. Ensimmäiset yritykset tehdä lukijalle joko keskittyä vain nokkimista rytmi tai menettää rytmin tekstin tai lopettaa viheltää. Ajan kuitenkin heti helpompi häntä yhdistää kahden toiminnan. Sivusto fasterreader poistaa ääntely moduulia voidaan käyttää Katsella . Sen avulla voit tarkistaa leveyden näkökentän ja havaittu tapa oikeellisuutta sanat (merkkiä) klikkaamalla matching.


Lukeminen ja merkkivalo

Yksinkertaisin tekniikka nopeus käsittelyssä on lukea indeksiin. Indikaattorin voimme käyttää esimerkiksi lyijykynällä, kynällä tai sormella. Sen jälkeen, kun indeksi on vähemmän silmien väsymistä ja samalla tapana regressio on eliminoitu.


Säästää aikaa

Seuraavissa taulukoissa esitetään kuinka paljon aikaa voit säästää nostamalla lukunopeus vastaavasti: Kun tallennat mahdollista käyttää muita nautintoja: lepää, kävely, uinti, videopelit, juoksu, pyörällä tai lukemisen toisen käsittelyn

    määrä sanoja minuutissa
------------------------------
päivien
200 300 400 500 600
1 päivä -- 15min 30min 36min 40min
viikko -- 1h45min 3h30min 4h12min  4h40min
kuukausi --  7h30min  15h  18h  20h
vuosi --  3d19h15min  7d14h30min  9d3h  10d3h20min

Taulukko 1 Ajansäästö verrattuna lukija lukee tunnin päivässä nopeudella 200 sanaa minuutissa.

    määrä sanoja minuutissa
------------------------------
päivien
200 300 400 500 600
1 päivä -- 30min 1h 1h12min 1h20min
viikko -- 3h30min 7h 8h24min 9h20min
kuukausi -- 15h 1d6h 1d12h 1d16h
vuosi -- 7d14h30min 15d5h 18d6h 20d6h40min

Taulukko 2 Ajansäästö verrattuna lukija lukee kuluttua 2 tuntia päivässä nopeudella 200 sanaa minuutissa.


Nopeus käsittelyssä tietenkin suunnitelma

Alla on ehdotettu suunnitelma nopeus käsittelyssä tietenkin on tietysti vain yksi mahdollinen erityyppistä koulutusta. Kuka tahansa voi muokata harjoituksia tarpeisiisi ja mieltymykset.
Kesto:

 • 8 viikkoa sen jälkeen, kun 6 päivää viikossa vähintään 35 minuuttia päivässä:

Muista liittyä koulutusta rauhallinen ja keskittynyt. Sitten vaikutukset oppimisen nopeus käsittelyssä on paras.
Ennen jokaista treeniviikko, testata lukunopeus ja ymmärtämisen taso tarkistaa edistystä tieteen ja vahvistaa peruskoron viikon

Viikko 1-8:

 • - laajentaa näkökenttä jollakin seuraavista ohjelmista:
  • Kesto: 10 min / päivä
 • - poistaminen regressiolla käyttäen:
  • Todella nopea lukeminen :)
  • Lukunopeus 4 kertaa suurempi kuin nopeus, joka saavutetaan alussa Viikon
   Kesto: 2 min / vrk
  • Nopeus seuraavasti: 3 kertaa suurempi kuin nopeus saavutetaan viikon alussa
   Kesto: 3 min / päivä
  • Lukunopeus 2 kertaa suurempi kuin nopeus, joka saavutetaan alussa Viikon
   Kesto: 5 minuuttia / päivä
  • Lukunopeus 10% suurempi kuin mikä saavutetaan alussa Viikon
   Kesto: 15 min / päivä
  Liikunta useimmat omia tekstejään, esim. kopio suosikki sivustot ja sähköiset kirjat. Presenter teksti mahdollistaa liittää tekstiä leikepöydältä.

 • Onnea :)